Luledielli menaxhohet nga kompania më e madhe e fokusuar drejt shitjeve online. Me një eksperiencë të gjatë kompania NetTrade Albania ka mundur të menaxhojë mbi 20.000 produkte dhe mbi 10.000 klientë.

Prej datës 11 Nëntor 2011 jemi fokusuar tek tregu i luleve dhe për të dhënë shërbimin më të mirë, tek magazinat tona kemi stok me lule të freskëta, për kompozimet unike dedikuar klientëve tanë. Motoja jonë është “Të dhurojmë buzëqeshje” ndaj përpiqemi që të jemi të dedikuar ndaj kërkesave tuaja dhe gjithmonë kreativë me risitë që sjellim.