Mënyra e pagesës

Ne kemi mënyrat më të thjeshta dhe të sigurta të pagesës që aktualisht janë në tregun Shqipëtar. Asnjë faqe interneti tjetër në Shqipëri nuk i ofron të gjitha mënyrat e pagesës që ne ofrojmë.

Me korrier  Vetëm për qytetin e Tiranës. Ju paguani vetëm mbasi produkti është dorëzuar tek ju. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë për kartë krediti apo llogari bankare dhe përseri përfitoni nga shumëllojshmëria e produkteve dhe çmimeve të lira që ne ofrojmë.

Me transferte bankare Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen dy llogari bankare ku njëra për jashtë Shqipërisë dhe tjetra për brenda Shqipërisë. Të dyja llogaritë jane nga Raiffeisen Bank dhe janë të regjistruara në emër të Luledielli. Kështu çdo pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsht nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

Raiffeisen

Iban Lek: AL26 2021 1075 0000 0000 3037 5249

Iban Dollar: AL93202110750000000050375249

Iban Euro: AL11 2021 1075 0000 0000 4037 5249

Paypal është mënyra e tretë që ofrojmë. Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne nuk mund të tërheqim lekët që ju depozitoni për blerjen tuaj nëse nuk kemi përmbushur të gjitha detyrimet për të cilat ju paguani.