Bime San Paola ne vazo

New Bime San Paola ne vazo Shiko te zmadhuar

Nje bime e lulezuar qe i jep ngjyre shtepise apo zyres tuaj.

More details

700Leke

Me shume informacion

San Paola eshte nje bime e cila cel lule vazhdimisht.

Ajo perbehet nga gjethe te medha te gjelbra dhe lule me bisht te shkurter roze apo viole.

Si te kujdesemi per te:

Mos e ujisni asnjehere me shume sec duhet, thjesht sigurohuni qe dheu te jete i njome vazhdimisht.

Vendoseni prane nje dritareje ku te kete drite mjaftueshem dhe shmangni temperaturat shume te larta apo shume te uleta pasi ne kontakt me to kjo bime mund te demtohet.

E disponueshme ne ngjyre roze dhe viole.

Beni porosine tuaj online shpejt dhe thjeshte. Dergesa lulesh ne cdo qytet te Shqiperise.

Dergo lule ne Shqiperi edhe nese je larg, paguaj me PayPal dhe ne do te kujdesemi qe dhurata juaj te mberrije ne destinacion.

10 produkte te tjere ne te njejten kategori: